Förläng håret i sommar

Att ha ett lång och välmående hårsvall är verkligen något som blivit stort. Idag är det mer än någonsin populärt med hårförlängningar och de flesta hårsalonger idag arbetar med hårförlängningar nästan dagligen. Tekniken har idag gått mycket framåt och du kan idag få en hårförlängning som ser 100 % naturlig ut.

Eftersom hårförlängningar blivit och är så populära tänkte vi snabbt gå igenom vilka som är de vanligaste metoderna för hårförlängning idag.

Be Gorgeous

Den senaste metoden på marknaden heter Be Gorgeous. Detta är en metod som både passar för hårförlängning och hårförtjockning. Håret är av väldigt hög kvalité och det fästes med små öglor som man drar håret igenom och sedan skjuter upp och fäster i hårbotten. Denna metod sliter minimalt på håret och är perfekt för den som vill spara ut och värna om sitt egna hår. Metoden är ganska dyr men med tanke på hårets kvalité skulle vi säga att det är värt det i längden. Du får en hårförlängning som kommer att se fantastisk ut.

Tape on extensions

Denna metod passar väldigt bra för dig med tunt hår eftersom det inte syns några fästen. Här sitter löshåret på långa träns som är fästa med lim. Man fäster slingorna med dubbelhäftande tejp i hårbotten vilket gör att det inte syns alls. Tejpen är helt transparent. Det som är viktigt att tänka på om man väljer denna metod är att inte använda för feta produkter för nära hårbotten eftersom det då finns risk att tejpen släpper. Metoden brukar sitta relativt bra och man kan ha löshåret i 6-8 veckor. Efter det rekommenderas det att man tar bort löshåret ett tag och låter det egna håret vila innan man sätter om det igen.

Clip on

Detta är en metod som passar perfekt för dig som bara vill bära löshår på särskilda tillfällen. Detta är ett löshår på träns som fästes på små clips. Detta gör att du kan fästa löshåret själv och använda det vid de tillfällen du önskar. Detta är en billigare och snabbare metod att använda och du kan enkelt fixa hårförlängningen själv.

 

Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.