Hårvårdsprodukter

Det finns en uppsjö av hårvårdsprodukter på marknaden och varje dag översvämmas man av information om sådana både i tidningar, på TV, hos frisören och på Internet. Vad skall man egentligen välja och vad är bra för mitt hår?

Eftersom det finns så mycket att välja mellan och alla produkter ofta är mycket likvärdiga kan vi inte säga att just det schampot eller detta balsam är det bästa. Det  som är mer viktigt är att själv känna sig för. Man känner ganska snabbt om schampot gör håret mjukt och följsamt och ofta väljer man också produkt utifrån hur den luktar. En hårvårdsprodukt idag har ofta lukt från en blomma men kan också ha andra lukter som till exempel honung. Lukterna varierar också mellan manliga och kvinnliga produkter. Om produkten man köpte inte ger det önskade resultatet kan man också ofta köpa till en inpackning eller liknande för att förbättra hårets struktur.

Var handlar man sina hårvårdsprodukter?

Ofta köper man sitt schampo hos den frisör man klipper sig eller färgar håret hos. Det är ett bra alternativ eftersom frisören ofta kan ge råd om vilken produkt man behöver använda sig av. Tyvärr är det ofta så att hårvårdsprodukterna är förhållandevis dyra hos frisörerna och i salongerna. Ett alternativ kan vara att istället köpa det man behöver genom att beställa hem från en webbshop på Internet. Vi vill tipsa om en bra webbshop på nätet som heter Bluestore.se. Här kan man verkligen hitta allt man behöver för att behålla ett vackert och följsamt hår med bra glans till bra priser.

 

Det här inlägget postades i Frisör. Bokmärk permalänken.