Ny frisyr

När man vill skaffa sig en ny frisyr så kan det ofta kännas lite nervöst att gå till frisören eftersom man kanske inte vet exakt hur vill att det ska se ut. Då är det skönt om den frisören man går till är social och verkligen på ett bekvämt sätt försöker luska ut och tillsammans med dig komma fram till hur ni vill att resultatet ska bli.

Det kan givetvis kännas lite obekvämt att sätta sig i en frisörsstol och berätta för någon som har frisyrer som yrke hur denne ska utföra sitt jobb – tänk om frisören inte tycker att det är en bra idé. Men detta ska man inte oroa sig för. För oftast så ställer frisören en del ledande frågor för att få dig att inse att det kanske blir bättre om man gör på ett speciellt sätt. Och när man har fått den förklaringen så får man överväga om man tycker att det är rätt eller inte. För i slutändan är det ju ändå du som betalar som bestämmer hur du vill ha det.

Är man osäker på hur man faktiskt vill ha sitt hår så får man alltid goda råd av frisören. Man kan ju alltid så att säga ge denne ‘fria händer’ och se i vilken riktning det är på väg och därifrån komma med egna önskemål under klippandets gång.

Det här inlägget postades i Frisör. Bokmärk permalänken.