Var inte rädd för att sticka ut

Något som de allra flesta frisörer älskar är när den som ska klippa sig inte är rädd för att låta frisören vara kreativ när det kommer till allt från färgning till klippning. Dessa gånger brukar dessutom resultatet kunna bli oerhört bra, så länge man inte är rädd för att sticka ut en aning!

Både tjejer och killar borde egentligen vara betydligt modigare när det kommer till frisyr, hårfärg och sin stil i övrigt. Anledningen är att det oftast brukar bli himla bra när man släpper lite på tyglarna och inte räds att vara lite unik. Detta är dessutom någonting som brukar göra att man drar blickar tills sig av en positiv anledning, så länge man inte gått alldeles för långt över gränsen rent stilmässigt.

Tjejer

Det finns mycket man kan göra med en tjejs hår som får det att sticka ut från mängden och passa den övriga stilen som man vill satsa på. Möjligheterna är bland annat så pass stora som de är på grund av att de allra flesta tjejer ofta har längre hår som därigenom också ger en frisör större frihet när det kommer till själva klippningen. Tänk bara på att meddela frisören om frisyren är till för ett speciellt tillfälle, eftersom detta kommer göra jobbet enklare och resultatet bättre. Är det exempelvis för ditt bröllop så bör frisören få vetskap om detta så att frisyren synkar väl med din bröllopsklänning från FairyIn, eller vart du än nu väljer att skaffa din bröllopsklänning ifrån. Annars är självklart risken stor att det kan gå lite åt pipsvängen.

Killar

Trots att killar oftast har mindre hår än tjejer rent längdmässigt så finns det ändå mycket som går att göra för att vilda till det en aning. Man kan bland annat färga coola mönster, raka in snitt på olika sätt i frisyren, samt göra en massa andra saker som får dig som kille att stå ut från mängden. En ny vild frisyr tillsammans med en riktigt snygg kostym och skarpa accessoarer från Neckwear kommer göra att du blir mittpunkten av vilken tillställning som helst, något som kan vara riktigt trevligt så länge modet finns att bära upp det hela.

Det här inlägget postades i Frisör, Tips. Bokmärk permalänken.